15:40, 26 Mars 2020

Zëri i tij jehoi në qendër të Parisit.

Tenori i njohur i operës franceze Stephane Senechal argëtoi fqinjtë – si i izoluar nga apartamenti i tij – duke kënduar nga dritarja.

Tashmë kur qeveria franceze ka deklaruar se do të zgjasë masat e izolimit, ai tha se ka kohë të mjaftueshme për të bërë prova të repertorit të tij të gjerë.

Secila melodi, sipas tij, është e qëllimshme dhe pasqyron kohën nëpër të cilën po kalon bota.

Kronikë e zgjeruar nga Iliri Pireva.

Konkurs Pune

Lexo më shumë