21:00, 6 Dhjetor 2018

Vala e nxehtësisë australiane ka potencialin për t’ju dhënë burrave penisët verorë.

Kështu kanë deklaruar meshkujt të cilët ishin përdorues të një forumi në interenet ku ishin pyetur nëse organet gjenitale të një personi tjetër rriten gjatë muajve të verës, njofton Klan Kosova.

Shumë burra ishin të shpejtë për t’u përgjigjur se temperaturat e larta shkaktojnë që peniset e tyre të duken më të mëdha, ereksionet e tyre më të mira dhe t’i bëjnë ata më produktivë.

Doktorët konfirmojnë se ekziston ‘penis veror’, me një që thotë se djersitja dhe pirja më shumë ujë i bën organet seksuale mashkullore të shfaqen ‘të fryra’.

Dr Dudley Danoff, autor i Udhëzuesit Ultimate për Shëndetin Seksual të Mashkullit, beson se temperaturat e nxehta shkaktojnë që enët e gjakut të zgjerohen dhe penosen të ‘përmbysen’, duke shtuar:

‘Ka një arsye pse njerëzit nuk bëjnë muaj mjalti në Polin e Veriut’.

Australianët po gëzojnë, pasi temperaturat është thënë të fluturojë gjatë fundjavës.

Sydney mund të arrij shkallën në 27C, njofton Klan Kosova.