23:21, 25 Gusht 2019

Të reshurat e mëdha të shiut i kanë mbushur me ujë rrugët e Pejës.

Klan Kosova mëson se disa rrugë janë përmbytur nga uji, kështu duke e vështirësuar lëvizjen e qytetarëve.

Të reshurat e shiut janë përcjellë edhe me shtrëngata dhe rrufe që kanë goditur në pjesë të ndryshme të qytetit.

klankosova.tv

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë