13:53, 12 Qershor 2019

Në Limburg të Belgjikës ndodhet një rrugë e shtruar midis një pellgu me ujë, e në të cilën mund ta ngasësh biçikletën.

Mirëpo përpos atyre, në këtë rrugë të shtruar nga zyra turistike e Limburgut mund të kalojnë edhe këmbësorët dhe t’i shijojnë peizazhet përreth.

Rruga që përshkon biçikleta shkon në mënyrë të pjerrët dhe njerëzve nga jashtë mund t’iu duket se ngasësit po zhduken në ujë.

Gjatësia e kësaj rruge betoni është 212 metra e gjatë dhe tre metra e gjerë.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë