10:28, 25 Maj 2020

Gazetari Kushtrim Bekolli, sjell punën dhe rrëfimin e një personi që shfrytëzon maksimalisht hapësirat në ndërtesën e tij për të mbjellur perime të ndryshme.

Por, e veçanta është që bahçen e ka në katin e 6-të.

Se kush është Alush Seferi, dhe çka ka të mbjellur e kuptojmë përmes stories.

Ora 7 – Të mbjellës perime në katin e 6-të sikur Alush Seferi – Klan Kosova

Ora 7 – Të mbjellës perime në katin e 6-të sikur Alush Seferi – Klan Kosova Java e re në Klan Kosova nisi me gazetarin Kushtrim Bekolli, i cili sjell punën dhe rrëfimin e një personi që shfrytëzon maksimalisht hapësirat në ndërtesën e tij për të mbjellur perime të ndryshme. Por, e veçanta është që bahçen e ka në katin e 6-të. Se kush është Alush Seferi, dhe çka ka të mbjellur e kuptojmë përmes stories që e sjell Kushtrimi.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Dimanche 24 mai 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë