20:07, 2 Korrik 2020

Nuk është ndryshuar gjë në të.

Një shtëpi në Qyshk të Pejës, mbahet njëjtë që nga lufta që mbaroi 21 vjet më parë, si dëshmi se brenda saj u krye një krim i rëndë.

Më 14 maj të 1999-ës, forcat serbe pasi masakruan i dogjën trupat e 46 civilëve shqiptarë, në këtë dhe dy objekte tjera, njofton Klan Kosova.

Fort mirë, tmerrin e asaj dite e mban mend Ardian Kelmendi, i cili vetë shpëtoi, por jo edhe babai, dy axhallarët e djali i njërit prej tyre.

Kronikë nga Drin Demiri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë