11:30, 13 Gusht 2019

Të kesh një motër do të thotë të kesh botën.

Por kur ke plus një shoqe si motër bota shkon përtej.

Këto lidhje janë shumë të fuqishme dhe nuk mund t’i zhbëj askush – shpesh motrat/shoqet këtë dashuri e tregojnë edhe ndryshe.

Ato vendosin të bëhen pjesë e njëra-tjetrës përgjithmonë – përmes tatuazheve.

Më poshtë disa nga krijimet më të bukura artistike që shpërfaqin këtë lidhje të pazgjidhshme.

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people and closeup

No photo description available.

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people and closeup

Image may contain: one or more people

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë