11:29, 29 Mars 2018

Në këtë kronikë janë të përmbledhura të gjitha detajet e përballjes në mes të Kosovës U21 dhe Gjermanisë.

Takimi ishte i vlefshëm për kualifikimet e botërorit 2019-të, kurse nikoqir ishin kosovarët në stadiumin Adem Jashari.

Këtu janë përmbledhur përshtypjet e tifozëve kosovar e gjerman, komentet e trajnerëve pas ndeshjes, si dhe të futbollistëve.

Kronikë nga gazetari Emanuell Syla

 

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë