Të famshmit që ngjajnë shumë me prindërit e tyre (FOTO)

Të famshmit që ngjajnë shumë me prindërit e tyre (FOTO)

NULL NULL
2 weeks më parë

Jo, nuk po shihni dyfish! Shumica e të famshmëve ngjajnë aq shumë si prindërit e tyre po ashtu të famshëm, sa është absolutisht e pamundur të mohohet që ata ndajnë të njëjtën ADN.

Ata janë më fat që trashëguan disa prej gjeneve të bukura dhe duken simpatikë si prindërit e tyre.

Në listën e mëposhtme ju paraqesim 18 prindër dhe fëmijë për të treguar se molla nuk bie larg pemës.

Ngjashmëria është thjesht e mahnitshme!

Vanessa Paradis dhe Lily-Rose Melody Depp

Kim Basinger dhe Ireland Baldwin

James McCartney dhe Paul McCartney

Jennifer Lopez dhe Emme and Max Anthony

Tom Hanks dhe Colin Hanks

Michael Douglas dhe Kirk Douglas

Lisa Marie Presley dhe Elvis Presley

Ava Phillippe dhe Reese Witherspoon

Kate Hudson dhe Goldie Hawn

Rafferty Law dhe Jude Law

Tom Cruise dhe Mary Lee Pfeiffer

Jane Carrey dhe Jim Carrey

Bob Marley dhe Ziggy Marley

Scarlett Johansson dhe Melanie Sloan

Dakota Johnson dhe Melanie Griffith

Flynn Bloom dhe Orlando Bloom

Leonardo DiCaprio dhe Irmelin DiCaprio

Marcheline Bertrand dhe Angelina Jolie