22:53, 22 Shkurt 2020

Jeni mësuar duke i parë të famshmit, saqë nuk keni asnjë ide të vetme se si duken vëllezërit e motrat e tyre dhe nëse ata i kanë ngjarë atyre apo jo.

Rezulton se disa prej tyre janë aq të bukur sa mund të bëhen lehtësisht edhe yje, njofton Klan Kosova.

Disa prej tyre në listën e mëposhtme do t’iu bindin se vëllezërit dhe motrat e tyre janë më të bukur se vetë ata.

Dakota Fanning dhe motra e saj Elle

Beyoncé Knowles dhe motra e saj Solange

Miley Cyrus dhe motra e saj Noah

Chris Evans dhe vëllai i tij Scott

Scarlett Johansson dhe vëllai i saj Hunter

Zac Efron dhe vëllai i tij Dylan

Blake Lively dhe vëllai i saj Eric

Gigi dhe Bella Hadid me vëllanë e tyre Anwar

Konkurs Pune

Lexo më shumë