14:00, 26 Qershor 2019

Të jetosh më shumë se një shekull nuk është një mit dhe Jeanne Calment, e cila jetoi 126 vjet, e dëshmoi këtë.

Por tani le t’i hedhim një sy të famshmëve që janë afër arritjes së shekullit dhe të cilët janë shembull i mirë i jetesës së gjatë.

Këta njerëz janë legjendë, jo vetëm për të arriturat e tyre por edhe për shkak të moshës.

Ne po e ndajmë me ju një listë të të famshmëve të moshuar që ende nuk u zbehën.

Olivia de Havilland, 102 vjeç

Mbretëresha Elizabeth II, 93 vjeç

Cicely Tyson, 94 vjeç

Eva Marie Saint, 94 vjeç

Vera Lynn, 102 vjeç

Harry Belafonte, 92 vjeç

Betty White, 97 vjeç

Angela Lansbury, 93 vjeç

Dick Van Dyke, 93 vjeç

Marge Champion, 99 vjeç

Cloris Leachman, 93 vjeç

Diana Serra Cary, 100 vjeç

Norman Lloyd, 104 vjeç

June Lockhart, 94 vjeç

Kirk Douglas, 102 vjeç

Sean Connery, 88 vjeç

Konkurs Pune

Lexo më shumë