13:00, 22 Shkurt 2020

Kanë “shpërthyer” tituj të gazetave dhe portaleve anembanë botës në lidhje me fytyrat publike që i kane veshur fustanet e tyre të vjetra në ahengun e pas Oscars dhe Vanity Fair, por ky trend n uk është i ri.

Shumë prej tyre kanë ndjekur prej vitesh Sfidën e Tapetit të Kuq, e cila bën thirrje për të veshur fustane të bëra nga materiale eko-miqësore ose thjesht të vishen veshjet e dikurshme.

Klan Kosova ka bërë një listë të mbretëreshave të qëndrueshme që e dëshmojnë se nuk keni nevojë për një veshje të re për ta pushtuar tapetin e kuq.

1. Cate Blanchett 2014 dhe 2019

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

2. Tiffany Haddish 2017 dhe 2018

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

3. Cate Blanchett 2014 dhe 2018

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

4. Laura Dern 1995, 2013 dhe 2020

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

5. Kate Middleton 2012 dhe 2018

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

6. Helen Mirren 2013 dhe 2013 disa ditë më pas

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

7. Cate Blanchett, 2014 dhe 2018

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

8. Kate Moss 1998 dhe 2004

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

9. Elizabeth Banks 2004 dhe 2020

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

10. Jane Fonda 2014 dhe 2020

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

11. Arianna Huffington 2013 dhe 2020

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

12. Kate Middleton 2011 dhe 2016

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

13. Rita Moreno 1962 dhe 2018

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

14. Kirsten Dunst 2004 dhe 2017

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

15. Padma Lakshmi 2017 dhe 2018

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

16. Helena Bonham Carter 2010 dhe 2011

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

7. Sofia Loren 2010 dhe 2017

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

18. Susan Sarandon 2013 dhe 2015

18 Celebrities Who Made a Gorgeous Comeback With Their Red Carpet Dresses

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë