20:39, 25 Gusht 2019

Të dënuarve me burgim do t’u mundësohet që të kalojnë më pak kohë në dhomat e burgut.

Kjo falë një ujdie që pritet të nënshkruhet javën e ardhshme nga Ministria e Drejtësisë dhe Shërbimit Korrektues i Kosovës.

Të burgosurve do t’u mundësohet që të punojnë edhe jashtë burgut.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Rina Mujku.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë