16:30, 12 Gusht 2019

Të bëhesh prind është sigurisht përgjegjësia më e madhe që mund t’i jepni vetvetes.

Më e pakta që mund të bëjmë si kthim është falënderimi i njerëzve që na sollën në jetë.

Për të shprehur mirënjohjen e saj për gjithçka që prindërit kanë bërë, fotografja lituaneze Vaida Razmislavičė ka realizuar një sesion fotografik përnënat.

“Të bëhesh nënë” është një projekt që synon të tregojë se si lindja ndryshon një grua.

Vaida fotografoi 33 gra, para dhe pasi ato lindën për herë të parë, duke u përqëndruar në sytë e tyre.

“Për këtë projekt, unë zgjodha një format shumë të thjeshtë, sikur të bëja fotografi të pasaportave. Doja të theksoja vështrimin e modeleve të mia, duke hequr gjithçka që do të ndërhynte në të”, ka shkruar ajo.

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Women-Before-After-Pregnancy-Photography-Vaida-Markeviciute

Konkurs Pune

Lexo më shumë