18:04, 5 Dhjetor 2019

Këngëtarja e njohur, Taylor Swfit, ka thënë se do të lë mbrapa stresin para ditëlindjes së 30.

Ajo këtë e bëri të ditur në një intervistë për People, transmeton Klan Kosova.

“Ka disa pjesë të trurit tim që nuk i vizitoj aq shpesh, si stresi rreth trupi tim, stresi rreth asaj se a do të jem trendi, stresi rreth asaj se çka mendojnë njerëzit për mua”

“Duhet të flaki gjakrat që nuk shërbejnë më. Unë mendoj se ne të gjithë teksa jemi duke u bërë më të vjetër duhet të bëhemi më të mençur dhe të mos mendojmë për këto gjëra”, ka thënë Swift.

Konkurs Pune

Lexo më shumë