15:00, 24 Maj 2019

Vizatimet 3D i befasojnë të gjithë këto ditë, transmeton Klan Kosova.

Pos vizatimeve tani kanë filluar të përdoren edhe tatuazhet 3D, këto janë duke u pëlqyer dhe përdorur shumë nga njerëzit.

Sipas Bright Side, këso tatuazhe munden të krijojnë vetëm ata artistë që janë shumë profesionist në këtë fushë.

Këto lloje të tatuazheve përmbajnë lule, objekte abstrakte dhe gjëra të tjera interesante.

Kështu Bright Side ka përzgjedhur disa fotografi që përmbajnë disa prej këtyre tatuazheve:

Konkurs Pune

Lexo më shumë