22:36, 9 Prill 2019

Një shofer taksie u kap duke shikuar video pornografike teksa po e ngiste veturën.

Ngjarja ka ndodhur në Bangkok të Tajlandës dhe këtë video e kishte kapur me telefon celular një vajzë 25-vjeçare e cila jeton në Londër, por që ishte kthyer për ta vizituar familjen në vendlindjen e saj.

Konkurs Pune

Lexo më shumë