20:49, 11 Janar 2019

Në mbledhjen e Qeverisë sot është diskutuar rreth taksës të vendosur ndaj mallrave që importohen nga Serbia dhe Bosnja.

Gjatë takimit është propozuar që taksa të suspendohet. Mirëpo me këtë propozim nuk u pajtuan të gjithë të pranishmit.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Halil Berisha.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë