17:00, 13 Qershor 2018

Duhet shumë kohë dhe para për të bërë një kostum të mirë cosplay: duhet një paruke, rroba, grim dhe shumë gjëra të tjera. Por, një djalë nga Tajlanda i sfidon pritjet dhe stereotipet duke dëshmuar se kreativiteti është ai që vjen së pari.

Anucha “Cha” Saengchart di se si të shndërrohet në “White Walker” me ndihmën e lëpirëseve shumëngjyrëshe dhe se si të bëhet Spock madje edhe pa dalë nga banjo!

Ne besojmë se kreativiteti është i pakufishëm, veçanërisht pasi i kemi parë të gjitha transformimet e Anuchas.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë