22:49, 23 Tetor 2019

Besnik Tahiri, gazetar në emisionin Analiza Zgjedhore të Klan Kosovës ka thënë se Slobodan Petroviq ishte më i butë kur u pyet në këtë emision karshi me Beogradin. për

“Ky është njëri prej deputetëve të vetëm të legjislaturës së gjashtë që jeton në mbrojtje së vetme. Për shkak të kërcënimeve që i kanë ardhur nga Beogradi”.

“Lista Serbe nuk është krijesë nuk është diçka që bënë më dëshirën e vet, gjithçka është e dirigjuar nga Beogradi”.

“Në ditën e zgjedhjeve diku në 6 tetor, presidenti i Serbisë mban një konferencë dhe ajo transmetohet në mediume dhe ai thotë  që i kemi mujt dhe i kemi poshtëruar, në konferencë ai flet për Rada Trajkoviqin edhe për Nenad Rashiqin.

“Petroviqin nuk e përmend për shkak se Vuçiqi nuk don me faktorizu për shkak se ky është i vetmi që ka një farë baze të votuesve në Kosovë. Për shkak se Trajkoviq jeton më shumë në Serbi sesa në Kosovë, Rashiq ka ik pak a shumë prej skenës nuk ka bazë të votuesve”.

“Andaj aty ka lindur pjesa e totalitarizmit dhe po ashtu në ditën e zgjedhjeve, kur themi se njerëzit kanë votuar, normal që kanë votuar më shumë serb se veç atë ditë kanë hyrë gati 50 autobusë të ardhur nga Serbia”.

“Serb të Kosovës që jetojnë në Serbi dhe që sillen në ditën e  votimit në Kosovë, Lista Serbe nuk ka pozitë”, ka thënë Tahiri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë