22:48, 11 Korrik 2020

Drejtori i Inspekcionit në Komunën e Prishtinës, Adonisë Tahiri, ka thënë se është duke u punuar që të respektohet masat e reja të lëvizjes në kryeqytet të cilat janë në funksion nga e hëna e kësaj jave.

“Falënderoj ekipet e Inspeksionit dhe të Policisë së Kosovës që çdo natë, pa përtesë, po punojnë në zbatimin e masave për ruajtjen e shëndetit publik”, ka shkruar Tahiri në rrjetin social Facebook.

Orari i ndalimit të lëvizjes në Prishtinë është nga ora 21:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Falënderoj ekipet e Inspeksionit dhe të Policisë së Kosovës që çdo natë, pa përtesë, po punojnë në zbatimin e masave për ruajtjen e shëndetit publik!🕵️‍♀️

Publiée par Adonis Tahiri sur Samedi 11 juillet 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë