11:00, 15 Maj 2020

Idenë për iftarin e sotëm po ua japim ne!

Me anë të videos së mëposhtme, kolegia jonë kuzhiniere nga emisioni Ora e Pasdites ju tregon hap pas hapi se si përgatitet një pjatë me tagliatelle të shoqëruar me salcë spinaqi dhe domate.

Ora 7 – Tagliatelle shoqëruar me salce spinaqi dhe domate – Klan Kosova

Ora 7 – Tagliatelle shoqëruar me salce spinaqi dhe domate – Klan Kosova Storie nga Gonxhe Gërxhaliu

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 15 mai 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë