10:04, 9 Dhjetor 2019

Gazetari Kushtrim Bekolli ju sjell storjen rreth Kevin Levrone, bodybilderi 55 vjeçar në top formë falë punës dhe disiplinës në ushtrime.

Ai erdhi në Kosovë për të ndarë eksperiencën disa dekadëshe me personat që dëshirojnë të jenë fit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë