22:45, 30 Gusht 2019

Është hack-uar llogaria zyrtare në Twitter e Jack Dorsey, bashkëthemeluesit të kësaj platforme mediale.

Një nga tweet-et e para të dërguara nga llogaria e tij e “komprometuar” ishte fjala qe fillon me shkronjën “N”, e qw nw anglisht i dedikohet njerëzve me ngjyrw. Ndërkaq një tjetër u dërgua më pas me përmbajtje e lëvdata për Hitlerin.

Dorsey ka më shume se 4.2 milionë ndjekës.

“Jemi të vetëdijshëm që llogaria e @Jack u sulmua dhe jemi duke e hetuar se çfarë në të vërtetë ndodhi”, deklaruan disa minuta më vonë përmes tweet-it nga zyra e komunikimit të Twitter.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë