20:44, 13 Maj 2020

Në Suharekë pati festë sot.

Një personi shumë të veçantë, dhe të dashur për qytetarët, ia bënë plot befasi me rastin e ditëlindjes së 40-të.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Merita Neziri.

Konkurs Pune

Lexo më shumë