STOP!!! GARAGE SALE në Comodita Home!

STOP!!! GARAGE SALE në Comodita Home!

NULL NULL
1 muaj më parë

28 tetori po sjell ngjarjen më të rëndësishme të blerjes në Kosovë!

Eventi më i madh i zbritjeve në botë Garage Sale, i konceptuar në SHBA , po vazhdon për herë të dytë në vendin tonë! Brendi ‘’Comodita Home’’ si gjithmonë sjell në mënyrë shumë të kompletuar dhe kreative këtë koncept të shoqëruar me shumë surpriza më 28 – 31 tetor.

Veçantia e kësaj ngjarje qëndron tek ofertat më fantastike, çmimet më të ulëta dhe mënyra e ekspozimit të produkteve para dyqaneve, me aksionin më të madh të zbritjeve, duke i ofruar konsumatorit qasje të shpejtë në produkt.

Super aksion do të ketë edhe në hapësirat e brendshme të dyqaneve ku do të gjeni një gamë të gjerë produktesh.

Nga data 28 tetor klientët do të kenë mundësi të regjistrohen në webfaqen www.comoditahome.com  dhe do të përfitojnë të parët nga ofertat dhe zbritjet e mëdha. Ndërsa duke filluar nga datat 29-31 tetor klientët kanë mundësi të përfitojnë produktet e tyre të preferuara në secilin dyqan‘’Comodita Home’’ në të gjithë Kosovën, si dhe në faqet zyrtare të rrjeteve sociale.

Po ashtu, pjesë e eventit të çmendur të zbritjeve do të jetë edhe programi me pakot dhe ofertat më të jashtëzakonshme ‘’Comodita TV shop’’, ky dyqan simpatik me mundësi blerje për vetëm 2 orë do të ju servojë shumë befasi.

Kur thuhet se ky është eventi madhështor i zbritjeve për 4 ditë, atëherë thuhet sepse do të ketë ulje deri në 70 %. Klientët përfitojnë si asnjëherë më parë nga çmimet marramendëse që ofrojmë për produktet e shtëpisë, duke përfshirë kategorinë e gjumit, kuzhinës e deri tek kategoria e udhëtimit.

Nxitoni të përfitoni sa më parë produktet që dëshironi me super çmime vetëm në ‘’Comodita Home’’.