23:50, 15 Prill 2019

Konstantin Bogomolov është stilisti numër 1 në Riga, Letoni.

Ai ka ndihmuar burrat dhe gratë e moshave të ndryshme për të gjetur pamjen e tyre unike për më shumë se 30 vjet.

Konstantin gjithashtu drejton Shkollën e Imazheve Bogomolov për specialistët e ardhshëm të industrisë së modës.

Nën drejtimin e mësuesve të tyre me përvojë, nxënësit punojnë në transformimin e paraqitjeve të klientëve të tyre, mësojnë bazat e profesionit dhe zhvillojnë stilin e tyre unik në botën e modës.

Këto transformime drastike vërtët janë mahnitëse:

Konkurs Pune

Lexo më shumë