22:00, 14 Maj 2019

Në mënyrë që të dukeni me më pak kilogramë, nuk duhet domosdoshmërisht t’i nënshtroheni një diete strikte.

Ndonjëherë, krejt çfarë duhet është që t’i praktikoni disa truqe në mënyrë që t’i shmangni disa gabime të zakonshme kur e zgjedhni garderobën tuaj.

Më poshtë gjeni disa këshilla nga stilistët që do të jenë shumë të vlefshme për të gjithë ata që kanë probleme me kilogramët e tepërt, transmeton Klan Kosova.

Mos veshni rroba shumë të gjera

Zgjedhni rroba një ngjyrëshe

Zgjedhni materialin dhe qepjen e duhur

Keni kujdes me kontrastet

Mos keni frikë nga dizajnet me vija

Mos përdorni më aksesorë të mëdhenj

Keni kujdes me dizajnet

 Kushtojini rëndësi detajeve për të vënë në pah siluetën tuaj

Mos keni frikë të shtoni diçka në pamjen tuaj

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë