18:00, 26 Maj 2019

Keni për të shkuar në një darkë apo koktej me kolegët dhe ju duhet një stilim i shpejtë?

Shikoni këto shtatë ide, se si të bëni stilimim e flokëve tuaj pa shkuar tek parukeri dhe në kohë shumë të shkurtër.

Konkurs Pune

Lexo më shumë