12:00, 20 Prill 2019

Duke i qëndruar besnike uniformës dhe stilit të saj të veshjes: një pallto apo fustan kombinuar me kapele të së njëjtës ngjyrë, doreza dhe perla, mbretëresha EliZabeth e Anglisë ka ditur si ta mbajë stilin e saj të përditësuar me kalimin e viteve duke e përshtatur atë në çdo ngjyrë të ylberit.

Meqw neswr e ka ditëlindjen e 93-të, ju sjellim disa nga daljet e saj publike ndër vite.

1989

2006

 

2016

2014

2018

2019

2015

2017

2018

1990

2015

2018

2018

2012

1977

2016

2014

2012

2019

2005

2017

2015

/bordo

 

 

 

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë