Stavileci: 7.3 milionë është vlera e telefonave të zhdoganuar në 2021 (VIDEO)

Stavileci: 7.3 milionë është vlera e telefonave të zhdoganuar në 2021 (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Zëdhënësi i Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci, ka treguar statistikat se sa telefona regjistrohen dhe hyjnë në Republikën e Kosovës gjatë vitit 2020 dhe vitit 2021.

Sipas tij këtë vit pritet të ketë më shumë telefona të zhdoganuar.