12:37, 19 Prill 2019

San Antonio Spurs kanë mundur Denver Nuggets 118-108 për të avancuar 2:1 në serinë mes tyre në Playoff të NBA-së.

Derrick White me 36 pikë dhe DeMar DeRozan me 25 ishin më të mirët tek vendësit.

Në anën tjetër, Nikola Jokic më 22 pikë ishte pikëshënuesi më i mirë te mysafirët.

Konkurs Pune

Lexo më shumë