20:27, 14 Mars 2018

Dhomave të specializuara dhe Zyrës së Prokurorisë specializuara u janë shtuar edhe disa emra.

Jo të akuzuar, por janë 39 avokatë, të cilët fituan kushtin për të qenë mbrojtës në rastet që do të trajtohen në të ashtuquajturën Gjykatën Speciale.

Kronikë e Enis Reçicës.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë