8:37, 12 Shtator 2019

Specialistët stomatologë të papunë sot do të protestojnë, transmeton Klan Kosova.

Protesta e tyre do të fillojë nga ora 10:00 dhe do të mbahet para Qeverisë së Kosovës.

Kjo u bë e ditur në Kalendarin e përditshëm të EO-së.

Ata kanë protestuar edhe në fillim të vitit me kërkesën që të punësohen dhe thanë se janë të pakënaqur me këtë gjendje.

Protestojnë stomatologët, kërkojnë punë (VIDEO)

Konkurs Pune

Lexo më shumë