20:37, 15 Maj 2017

Nexhmedin Spahiu ka promovuar librin e tij të radhës me titullin “Ngritja e Kombit Kosovar”, njofton Klan Kosova.

Sipas Spahiut, nacionaliteti në masë të madhe di të jetë i dëmshëm, por jo edhe atëherë di të përdoret.

Ky është libri i 9-të i publicistit Nexhmedin Spahiu, dhe shumica nga ta kanë të bëjnë me identitetin dhe kombin kosovar.

Kronikë nga Artiana Matoshi

Konkurs Pune

Lexo më shumë