18:58, 11 Shkurt 2019

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu, nuk e sheh pozitive për Kosovën përfshirjen e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Ramës në çështjen e fazës finale të dialogut me Serbinë.

Spahiu në Info Magazine, ka vlerësuar se involvimi i tij në këtë rrugëtim nuk është i nevojshëm, njofton Klan Kosova.

”Disa parashenja të këtij produkti final janë të këqija”.

”Involvimi i Shqipërisë dhe i Edi Ramës është jashtëzakonisht i dëmshëm për Kosovën”.

”Nëse ne tentojmë të jemi shtet i pavarur atëherë shteti ynë vëlla s’ka përse të përzihet”.

”Duhet të jetë ndihmë, por jo të kyçet në një muhabet direkt”.

”Nëse mund të ndodhte një marrëveshje shqiptaro-serbe, nuk do të ishte në interesin e Shqipërisë”.

”Në Shqipëri janë të kënaqur që Kosova të jetë vend i pavarur, e çfarë do që shkonte përtej kësaj do ta dëmtonte raportin”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë