10:34, 15 Tetor 2019

Sot fillon procesi i deratizimit vjeshtor ose eliminimit të brejtësve, i rrjetit të kanalizimit, bodrumeve dhe garazhave publike nëpër lagjet e Prishtinës.

Ky proces ka për qëllim ruajtjen e shëndetit publik përmes zvogëlimit dhe mbajtjes nën kontroll të numrit të brejtësve që qarkullojnë nëpër rrjetin e kanalizimit e që mund të paraqesin kërcënim për shëndetin publik të qytetarëve.

Bashkëpunimi i qytetarëve në këtë aktivitet është shumë i rëndësishëm. Prandaj, lusim qytetarët të na përkrahin në mënyrë që ky aktivitet të realizohet me sukses.

Kërkohet nga qytetarët që ti hapin dyert e podrumeve dhe garazhave në mënyrë që të sigurohet qasje e lehtë në këto hapësira, derisa monitorimi i këtij procesi do të jetë i vazhdueshëm.

Orari i deratizimit të garazheve nëpër lagje:

Lakërishte dhe Dardani / 15 -19.10.2019
Ulpiana / 21 – 23.10.2019
Kodra e Diellit, Aktashi / 24 – 26.10.2019
Qendra e Qytetit / 28 – 29.10.2019
Vellusha , Blloku I I-rë, dhe i II-të / 30.10.2019
Tophane, Ndërtesat te Fusha e Pajtimit / 31.10.2019
Trajtim plotësues / 01.11.2019

Orari i deratizimit të rrjetit të kanalizimit nëpër lagje:

Sofali / 15.10.2019
Taslixhe / 16.10.2019
Velani / 17.10.2019
Kodra e Diellit (Zona Lindore) / 18.10.2019
Kodra e Diellit (Zona Qendrore) / 19.10.2019
Kodra e Diellit (Zona Perëndimore) & Aktashi / 21.10.2019
Lagjja e spitalit / 22.10.2019
Rruga për Gërmi dhe Rr. Gazmend Zajmi (ish Dubrovniku) / 23.10.2019
Rr. “Haxhi Zeka” (ish Proleterit) dhe rruga për Gërmi / 24.10.2019
Zona në mes rrugës Haxhi Zeka (ish Proleterit ) dhe Rr.Bajram Bahtiri / 25.10.2019
Kodra e Trimave ana e djathtë e rrugës Vëllezërit Fazliu / 26.10.2019
Kodra e Trimave nga ana e majtë e rrugës Vëllezërit Fazliu / 28.10.2019
Tophane dhe Arbëria / 29.10.2019
Ulpiana dhe Emshiri / 30.10.2019
Dardania dhe Lakrishtja / 31.10.2019
Qendra e qytetit / 01.11.2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë