8:17, 14 Prill 2019

Në Pejë sot do të zhvillohet mini-maratona “N’vrap me çikat”, transmeton Klan Kosova.

Kjo është iniciativë e “U ACT” në kuadër të projektit “Social Act” që implementohet prej Rrjetit të Edukatorëve Bashkëmoshatar.

Mini-maratona fillon nga ora 11:00 deri në ora 13:00 në qendrën e komunës së Pejës.

Qëllimi i saj është që të motivohen vajzat dhe gratë e Kosovës që të merren më shumë me aktivitete sportive.

Konkurs Pune

Lexo më shumë