19:59, 17 Maj 2018

Cilat janw mesazhet e Samiti të Sofjes?

Me kë u takuan liderët kosovarë?

Si mund të lexohen konkuzat e deklaratë së përbashkët?

Për çka biseduan Merkel Thaçi e Vuçiq?

A u gjet pajtim mes liderëve të Ballkanit Perëndimor për rrugën drejt BE-së?

Përse paralajmëroi Vuçiq valë të re të nacionalizimit serb?

Për këto dhe shumë çështje të tjera, diskutohet sonte me panelistët në Zona e Debatit dhe me lidhje direkte nga Sofja e Bullgarisë.

Ndiqeni sonte në Klan Kosova, me fillim në orën 21:00.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë