18:55, 16 Maj 2018

Kur filluan lëvizjet e para ilegale në Kosovë?

Si organizoheshin ato?

A mbështeteshin nga shteti shqiptar dhe cila ishte logjistika e tyre?

Kur u përcaktuan shqiptarët e Kosovës për republikë?

A kërkohej Kosova Republikë vetëm për të qenë e barabartë në federatën jugosllave, apo për të fituar edhe të drejtën e vetëvendosjes?

Kur ndodhi ristrukturimi ideor i LPRK-së dhe cilat ishin disa transformime të rëndësishme politike dhe ideologjike?

A ishte vendimtare për LPK-në përfshirja në programin e Lëvizjes luftën e armatosur?

Për këto dhe shumë pyetje të tjera jep oërgjigje sonte në Zona B, Gani Sylaj veprimtari i ilegales dhe autori i librit “Ilegal viteve shtatëdhjetë”.

Ndiqeni në Klan Kosova, me fillim në orën 21:00.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë