Për sfidat teknike dhe ato financiare; për projektet e reja dhe kontratat e vjetra; për fajet e shtetit dhe të vet ndërmarrjes; për rrezikun e falimentimit dhe pagat e punëtorëve; dhe për shumëçka tjetër, sonte në Zona B flet kryeshefi ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi

16:31, 15 Prill 2019

Cilat janë sfidat më të mëdha me të cilat përballet Telekomi i Kosovës?

Çka ka bërë kryeshefi i ri, Bedri Istrefi, për t’i ndalur punësimet familjare?

Në çfarë projektesh po punohet dhe si e ndreqin ato situatën financiare të telekomit?

Sa kontrata të dëmshme ka për momentin Telekomi i Kosovës dhe si po trajtohen ato?

Cilat janë fajet e shtetit për situatën në të cilën gjendet kjo ndërmarrje?

A rrezikon të falimentojë Telekomi i Kosovës?

Ndiqeni sonte në Klan Kosova intervistën ekskluzive me kryeshefin ekzekutiv të Telekomit të Kosovës.

Në Zona B, me fillim në orën 21:00, Bedri Istrefi flet përballë analistëve Ilir Mirena e Ismail Tasholli.

Konkurs Pune

Lexo më shumë