Për rrezikun që i kanoset vendit nga coronavirusi dhe nivelin e përgatitjeve për ta parandaluar apo përballuar, sonte në Zona B flet Drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike

17:50, 24 Shkurt 2020

A ka të prekur nga coronavirusi në Kosovë?

Çfarë rreziku paraqet ky viurs për ata që i prek?

Si duhet të mbrohemi dhe si kurohet?

Cilat janë përgatitjet që ka bërë shteti për t’u mbrojtur nga coronavirusi?

Në çfarë niveli është shkalla e gatishmërisë së institucioneve shëndetësore?

A ka qendra të izolimit në pikat kufitare dhe aeroporte për rastet e dyshuara?

Këtyre dhe shumë pyetjeve tjera u jepen përgjigjet sonte në Klan Kosova.

Në Zona B, me fillim në orën 22:30, flet drejtori i Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, Naser Ramadani.

Konkurs Pune

Lexo më shumë