Sonte në Klan Kosova nis emisioni veror "Ora e Mbrëmjes" (VIDEO)

Sonte në Klan Kosova nis emisioni veror “Ora e Mbrëmjes” (VIDEO)

2 muaj më parë

Klan Kosova këtë verë e bën më të nxehtë.

Sonte, në kuadër të skemës së re programore për stinën e verës, do të rikthehet Ora e Mbrëmjes në një formulë të re.

Shumë mysafirë, kronika dhe materiale interesante mund t’i ndiqni nga sonte – kur nis sezoni i emisionit më të ri në Klan Kosova – me fillim nga ora 21:30.

Gjatë stinës së nxehtë është vetëm një stacion televiziv që plotëson çdo shije tuajën.

Mos ndërroni kanal. Klan Kosova, jemi NJË!