9:59, 27 Nëntor 2018

Në videon e mëposhtme mund të mësoni se si t’i qasemi pajisjeve teknologjike të fëmijëve, për t’i mbrojtur dhe për të kuptuar se në çka janë duke e harxhuar kohën.

Për të kuptuar më shumë rreth këtyre aplikacioneve, ndiqeni videon e mëposhtme:

Hi – Tech – Softweret për kontroll prindëror në pajisje te mençura

Hi – Tech – Softweret për kontroll prindëror në pajisje te mençuraNë studio : Liridon Bahtijari

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 27 novembre 2018