20:20, 17 Maj 2018

Drejtuesit kryesorë të Bashkimit Evropian dhe vendeve anëtare të tij, thanë se Ballkani Perëndimor ka perspektive evropiane.

Disa prej tyre shtuan se anëtarësimi i 6 vendeve nuk është larg.

Pati edhe të atillë që para afrimit të Ballkanit, thonë se duhet rregulluar punët brenda BE-së.

Kronikë nga Besnik Tahiri

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë