14:49, 10 Gusht 2018

Reperi Snoop Doog së shpejti do të marrë pjesë në shfaqjen “Redemption of a Dogg” në bashkëpunim me motrën e yllit Tony Braxton, Tamar Braxton.

Sipas BBC kjo shfaqje është me regji, skenar dhe producent Je’Caryous Johnson.

Këtu do të portretizohet Snoop, emri i të cilit është Calvin Broadus, dhe luftën e tij të brendshme për të mbrojtur trashëgiminë e tij si dhe humbjen e një dashurie.

Albumi i tij i fundit “Bible Love” si dhe disa këngë tjera do të përdoren në këtë shfaqje.

Për herë të parë shfaqja do të prezantohet në Texas më 15 tetor.

Konkurs Pune

Lexo më shumë