Skulpturat në majë të lapsave - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Skulpturat në majë të lapsave

NULL NULL
02/06/2015
Tom Lynall  nga qyteti Birmingham i Britanisë së Madhe është një artist i gdhendjes së skulpturave.

Artisti Lynall ka vendosur që skulpturat ti ndërtojë në një formë të veçantë, ai i gdhend ato në lapsa.

“Në nëntorin e kaluar, unë kam qenë i ulur në punëtorinë time dhe e mora një laps, të cilin fillova ta gdhend duke krijuar një zemër të vogël në majë.” shprehet Lynall.

“Nuk e dija se kjo do të ishte vetëm fillimi i një rrugëtimi tim të krijimit të një hobi të ri shumë tërheqës” vazhdon ai.

Mjeti kryesor që përdor skulptori i veçantë është një bisturi si dhe disa mjete të tjera dytësore të cilat i përdor për finalizimin e detajeve.

“Unë e dua artin, por unë kurrë nuk kam ditur të vizatoj bukur andaj ky hobi më ndihmon që të nxjerrë gjëra të bukura pavarësisht kufizimeve të aftësive të mia në të vizatuar” shprehet artisti nga Birmingham, transmeton Klan Kosova.

Këshilla që jep ai për të gjithë ata që duan ta provojnë këtë lloj arti është që nuk duhet të nervozohen kur lapsat thehen, por duhet të kenë durim sepse kurdo që përfundojnë këto vepra artistike të japin një ndjenjë të jashtëzakonshme.

klankosova.tv

sku 3

sku 2

sku 1