12:14, 4 Prill 2020

Në një shtëpi kujdesi në Skoci kanë vdekur 13 persona, dhe për momentin dyshohet se shkak mund të ketë qenë koronavirusi.

Këtë lajm ua kanë bërë të ditur gazetarëve të BB-cë kolegët e tyre nga Glasgow.

Vdekjet kanë ndodhur të gjitha në javën e kaluar pas një shpërthimi të dyshuar të koronavirusit.

Stafi i shtëpisë së kujdesimit kanë thënë se po “monitorojnë nga afër” shëndetin e njerëzve të tjerë që i kanë nën përkujdesje.

Konkurs Pune

Lexo më shumë