S'ka kuorum, dështon mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

S’ka kuorum, dështon mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik

NULL NULL
10/04/2018

Ka dështuar në mungesë kuorumi mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal.

Pikë kryesore e rendit të ditës ishte prezantimi nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë – ZRRE, të Parametrave Rregullativë, me anën e të cilave caktohen të hyrat dhe tarifat e operatorëve dhe tarifat pëfundimtare të konsumatorëve.

Mbledhja është shtyrë për të enjten në ora 10:00, njofton Klan Kosova.