Simpozium për Astmën - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Simpozium për Astmën

NULL NULL
20/05/2015

Me rastin e Ditës Botërore të Astmës, Asociacioni Kosovar për Imunologji, Astmë dhe Alergji, organizon Simpoziumin e IV-të Ndërkombëtar World Asthma Day – Peja 2015.

Në Simpoziumin që do të mbahet sot dhe që organizohet nën patronatin e Ministrisë së Shëndetësisë, në bashkëpunim me Drejtoratin e Shëndetësisë dhe Komunën e Pejës, profesionistë mjekësorë nga Kosova dhe nga shtetet si Kanadaja, Bullgaria, Sudani, Bosnja e Hercegovina, Shqipëria dhe vende të tjera do të takohen dhe shkëmbejnë përvoja të reja në fushën e Imunologjisë dhe Alergologjisë.